Sabo amuzat de fanii care se asteapta sa il vada pe Bach

de Elena Paraschiv

Sabo amuzat de fanii care se asteapta sa il vada pe Bach


Dave "Snake" Sabo, chitaristul Skid Row, gaseste extrem de amuzant faptul ca unii fani vin la concerte si se asteapta sa il vada pe scena pe Sebastian Bach.

Dave mai spune ca este ok pentru trupa atata timp cat fanii nu pleaca de la concerte dezamagiti de faptul ca pe scena in locul lui Bach este Johnny Solinger. "Mi se pare foarte amuzant...adica nu poti judeca stupiditatea. Johnny nu are o problema cu asta. Ideea e ca el este un cantaret cu parul lung, blond si unii fani nu isi dau seama probabil."

Sebastian Bach a parasit Skid Row in 1996, dar unii fani inca il considera membru al grupului. Dave considera ca este mai degraba un compliment decat o jignire. Chiar daca habar nu au cine este vocalistul, vin la concerte, recunosc piesele si sunt familirizati cu trupa pana la un anumit nivel. De cele mai multe ori, ei nu pleaca dezamagiti dupa finalul unui show.

Despre o reuniune cu fostul vocalist insa, nici nu se pune problema. Dave Sabo a spus ca il prefera mai degraba pe Solinger care a fost vocalistul trupei in ultimii 15 ani, decat pe Sebastian Bach.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook