Chitaritsul Ben Kasica paraseste Skillet

de Alexandru Tilimpea

Chitaritsul Ben Kasica paraseste Skillet


Chitaristul de la Skillet , Ben Kasica , a anuntat recent ca va parasi formatia pentru alte ocupatii.Kasica si John Cooper au anuntat stirea pe site-ul oficial al formatiei.

"Chitaristul nostru de mult timp Ben Kasica ajunge la finalul timpului alaturi de Skillet" , anunta John Cooper pe website-ul oficial."Intotdeauna am stiut ca va veni un timp cand Ben fa parasi formatia si isi va continua visele , si acum s-a ajuns aici.Suntem o familie si ii vom simti lipsa.Apreciam cat de greu a muncit alaturi de noi si ii dorim tot binele din lume".

"A fost o aventura incredibila pentru mine" , spune Kasica intr-un post de pe website."Alaturandu-ma trupei dupa ce am implinit 16 ani si practic crescand de-a lungul aventuri , nu aveam idee cat va tine aceasta calatorie dar m-am bucurat imens de ea.Ma simt binecuvantat si onorat sa fi facut parte din istoria formatiei Skillet".

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: