N.O.M. vor canta alaturi de Skyforger la Cluj

de Morrison

N.O.M. vor canta alaturi de Skyforger la Cluj

Skyforger, una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe folk/pagan metal din Europa, va sustine in data de 4 iulie 2008 primul concert in Romania, la Cluj-Napoca pe scena din Irish & Music Pub, avandu-i invitati pe cei de la Psycho Symphony. N.O.M. spun si ei prezent" la acest eveniment, nu in calitate de spectatori, ci ca trupa care va presta in cadrul acestui show.

N.O.M. a pornit la drum in 2002, in Sighetul Marmatiei, sub titulatura New Order of Messiah, o formatie care includea si un instrument cel putin interesant pentru acest gen muzical: flautul. O data ce trupa a decis sa renunte la flaut, piesele vechi au fost prelucrate intr-un stil mai dur, mai agresiv, bazandu-se pe un sound curat, cu teme si mesaje concrete. Astfel, numele trupei New Order of Messiah s-a schimbat in Non Orchestra Machine, gasind astfel imaginea si stilul potrivit, versurile lui George Bacovia fiind inlocuite cu versuri proprii, tematica acestora fiind viata suprarealista imaginara.

N.O.M. abordeaza un stil pe care ei il numesc math core (core matematic). Daca acest gen reprezinta mai mult decat o curiozitate, va invitam sa-i urmariti pe 4 iulie 2008, la Cluj-Napoca pe scena din Irish & Music Pub.

N.O.M.:
Matruk Istvan chitara
Ludvig Robi tobe
David bas
Dascalu Marius voce

Discografie:
Fall Waltz (demo) 2003

Mai multe informatii despre concertul din Cluj-Napoca, inclusiv pretul biletelor, vor fi anuntate in zilele urmatoare.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: