Slash

Stiluri: Blues Hard Rock Heavy

Stiri cu Slash

 • Ozzy a colaborat cu Slash pentru piesa 'Straight To Hell'

   Straight To Hell este al doilea single de pe viitorul album 'Orindary Man' ce va fi lansat anul viitor. Pentru materialul discografic Ozzy a lucrat cu Duff McKagan (bass), Chad Smith (tobe) si Andrew Watt (chitara). Mai jos puteti asculta piesa inregistrata alaturi de Slash.

 • Slash a scos un clip live pentru 'Ghost'

   Slash si Myles Kennedy and the Conspirators a lansat un clip live pentru piesa 'Ghost'. Clipul este extras de pe DVD-ul 'Living The Dream Tour' care va fi lansat pe 20 Septmebrie. Acesta a fost filmat pe 20 Februarie anul acesta in timpul concertului sustinut in  Londra.

 • Slash a lansat un clip nou pentru 'Boulevard Of Broken Hearts'

   Slash si Myles Kennedy and the Conspirators au lansat un clip oficial pentru piesa 'Boulevard Of Broken Hearts' inclusa pe albumul 'Living the Dream'. Clipul a fost filmat in timpul show-ului sustinul in Londra pe 20 Februarie, show care a fost sold oul. Il puteti vedea mai jos.

 • Slash a lansat un clip pentru 'Driving Rain'

   Exista multe speculatii cu privire la un viitor album Guns n' Roses, dar pana cand vom avea un nou material semnat de formatia din Los Angeles, Slash continua colaborarea cu Myles Kennedy and The Conspirators. Tocmai au lansat un nou album pe 21 Septembrie intitulat 'Living The Dream'. 'Driving Rain' este...

 • Slash le-a facut o surpriza copiilor de la School of Rock

  Micutii si talentatii muzicieni ai productiei School of Rock (Broadway) au avut parte de-o surpriza enorma atunci cand, in timpul unei repetitii, s-au trezit pe cap cu Slash , chitaristul formatiei Guns N Roses . Desi emotionati, ei au dus cu brio pana la capat piesele "Sweet Child O Mine" si...

Toate stirile cu Slash
Slash

Videoclipuri Slash

Top Versuri Slash

Versuri Slash

Tabulaturi Slash

Tabulaturi SlashLike us on Facebook