Slash : Myles nu va avea parte de pauza

de Horia Stefan

Slash : Myles nu va avea parte de pauza


Cantaretul Myles Kennedy (Alter Bridge) nu va lua o pauza pana la sfarsitul anului 2011, a declarat legendarul chitarist Slash (Velvet Revolver, Guns N Roses) intr-un interviu recent.

Solistul va avea un an foarte plin, activand atat cu Alter Bridge cat si cu Slash.

"Ultimul turneu a durat opt luni, iar acum a venit randul celor de la Alter Bridge sa plece. Se vor opri in ianuarie dupa care vom pleca noi, din ianuarie pana in aprilie. Apoi Alter Bridge vor pleaca in turneu din aprilie pana in iulie, urmand ca noi sa concertam in perioada august-octombrie.", a declarat Slash.

"Singurul care nu va avea parte de o pauza este Myles, dar se pare ca lui ii convine. In orice caz, Alter Bridge abordeaza un stil muzical diferit de al meu, muzica mea fiind mai agresiva. Din punctul acesta de vedere, cred ca Myles este incantat de posibilitatea de a alterna stilurile.", a precizat chitaristul.

Viitorul album semnat de Slash va fi inregistrat integral alaturi de Kennedy si va fi lansat in cursul anului viitor.

In alta ordine de idei, Slash a povestit intr-un interviu acordat recent cum sotia sa, Perla Ferrar, i-a sugerat lui Fergie sa il lege de pat in cel mai nou videoclip al artistului, in care cei doi colaboreaza. Slash a spus despre solista Black Eyed Peas ca este cea mai buna voce feminina de rock pe care a auzit-o in ultimii 15 ani. Fergie si Slash au colaborat pentru piesa "Beautiful Dangerous" de pe cel mai nou album solo al chitaristului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook