Slash a lansat un nou videoclip: Beautiful Dangerous

de Chaos Lore

Slash a lansat un nou videoclip: Beautiful Dangerous


"Beautiful Dangerous" este cel mai nou videoclip al lui Slash si ar trebui sa apara pe 28 octombrie via VEVO. Se pare ca a aparut mai devreme si puteti vedea varianta necenzurata pe METALHEAD accesand linkul de mai jos.

Slash - Beautiful Dangerous (ft. Fergie)

Videoclipul a fost filmat pe 27 august alaturi de solista Fergie. "Conceptul este sucit. Ideea lui Fergie", a spus Slash.

Editia deluxe a albumului solo omonim Slash a fost lansata pe 28 septembrie. Puteti asculta trei piese de pe album pe Ultimate Guitar.

Slash a sustinut un show live foarte deosebit in Sydney, Australia, care a fost filmat pentru "Max Sessions". Slash si Myles Kennedy (Alter Bridge) au canta impreuna sapte piese, constand intr-un mix al pieselor solo apartinand lui Slash, dar si GNR sau Velvet Revolver.

Spectacolul a putut fi vizionat de 300 de fani norocosi, care au putut auzi pentru prima data piesa "By The Sword" in varianta acustica. "A fost o performanta fara cusur", au spus organizatorii. "Myles ne-a dat pe toti pe spate cu puterea vocii sale complexe, iar Slash a fost ireal".

Se pare ca Slash s-a impacat Perla Ferrar, care ii este sotie de 9 ani. Fostul chitarist Guns N Roses, pe numele sau real Saul Hudson a cerut divort spre sfarsitul lunii august, invocand diferente ireconciliabile.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook