Slash a retras cererea de divort

de Buvnitz

Slash a retras cererea de divort


La doua luni dupa ce a depus cerea de divort, Slash renunta la demers si isi continua casnicia de noua ani alaturi de Perla Ferrar.

Artistul a motivat divortul prin diferente ireparabile intre el si Perla. Pentru a se asigura ca totul merge fara probleme, Slash a apelat la celebra avocata Laura Wasser, nume cunoscut datorita proceselor intentate de Britney Spears, Angelina Jolie si Kiefer Sutherland.

Slash si Perla au fost filmati de Hollywood.tv pe 21 octombrie pe aeroportul din Los Angeles, dupa o "vacanta fantastca si de care am avut mare nevoie", potrivit declaratiilor lui Slash de pe Twitter.

Cei doi s-au casatorit in octombrie 2001 si au impreuna doi baieti. Este cea de-a doua casatorie pentru Slash.

In perioada in care s-a nascut cel de-al doilea fiu, Slash a declarat intr-un interviu ca statutul de familist l-a ajutat sa se aseze la casa lui. "Nu am fost niciodata un tip convins sa raman singur pentru totdeauna si sa nu fac niciodata copii. Nu mi-am facut niciodata planuri in acest sens, asa ca atunci cand s-a intamplat a fost momentul perfect in viata mea.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook