Slash crede ca succesul sau vine din amestecarea genurilor

de Chaos Lore

Slash crede ca succesul sau vine din amestecarea genurilor


Slash a declarat de curand ca succesul lui provine din faptul ca nu ii este frica sa amestece mai multe genuri muzicale diferite.

Legendarul chitarist sustine ca abordarea sa eclectica este motivul pentru care proaspatul sau album solo a reusit sa aduca impreuna artisti din zone muzicale diverse si sa aiba succes in acelasi timp.

Invitati pe albumul sau a fost Fergie de la Black Eyed Peas, Iggy Pop sau Ozzy Osbourne.

"Amestec totul impreuna cu usurinta, cu o abordare rock n' roll la baza, si se incadreaza in multe stiluri diferite", a spus Slash.

"Cu toate ca multi nu fac asta, mie imi place sa iau ceea ce cant si sa inserez niste hip hop, niste pop sau alte genuri, pentru ca merge. Majoritatea sunt prea ssperiati sa devieze asa, dar merge foarte bine".

Slash este de parere ca desi stilul sau de a canta la chitara nu este universal, exista un loc pentru chitara in aproape orice tip de muzica. "O Les Paul printr-un Marshall nu se potriveste in orice muzica, insa chitara in sine se poate protrivi in aproape oricare".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook