Slash pregateste un nou videoclip (video)

de Chaos Lore

Slash pregateste un nou videoclip (video)


"Beautiful Dangerous" este cel mai nou videoclip al lui Slash si va aparea pe 28 octombrie via VEVO. Videoclipul a fost filmat pe 27 august alaturi de solista Fergie. Mai jos gasiti o filmare facuta fani cu piesa "Beautiful Dangerous" live.

"Conceptul este ciudat. Ideea lui Fergie", a spus Slash.Chitaristul Slash (Velvet Revolver, ex-Guns N Roses) va fi invitat la show-ul radio "Rockline" pe 15 noiembrie. Mai multe detalii pe RocklineRadio.com.

Editia deluxe a albumului solo omonim Slash a fost lansata pe 28 septembrie. Puteti asculta trei piese de pe album pe Ultimate Guitar.

Slash a sustinut un show live foarte deosebit in Sydney, Australia, care a fost filmat pentru "Max Sessions". Slash si Myles Kennedy (Alter Bridge) au canta impreuna sapte piese, constand intr-un mix al pieselor solo apartinand lui Slash, dar si GNR sau Velvet Revolver.

Spectacolul a putut fi vizionat de 300 de fani norocosi, care au putut auzi pentru prima data piesa "By The Sword" in varianta acustica. "A fost o performanta fara cusur", au spus organizatorii. "Myles ne-a dat pe toti pe spate cu puterea vocii sale complexe, iar Slash a fost ireal".

Se pare ca Slash s-a impacat Perla Ferrar, care ii este sotie de 9 ani. Fostul chitarist Guns N Roses, pe numele sau real Saul Hudson a cerut divort spre sfarsitul lunii august, invocand diferente ireconciliabile.

Slash si Perla au fost filmati de Hollywood.tv pe 21 octombrie pe aeroportul din Los Angeles, dupa o "vacanta fantastca si de care am avut mare nevoie", potrivit declaratiilor lui Slash de pe Twitter. Cei doi s-au casatorit in octombrie 2001 si au impreuna doi baieti. Este cea de-a doua casatorie pentru Slash.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook