Slash s-a impacat cu sotia sa (video)

de Chaos Lore

Slash s-a impacat cu sotia sa (video)


Se pare ca Slash s-a impacat Perla Ferrar, care ii este sotie de 9 ani. Vedeti mai jos filmari cu cei doi impreuna.

Fostul chitarist Guns N Roses, pe numele sau real Saul Hudson a cerut divort spre sfarsitul lunii august, invocand diferente ireconciliabile.

Slash si Perla au fost filmati de Hollywood.tv pe 21 octombrie pe aeroportul din Los Angeles, dupa o "vacanta fantastca si de care am avut mare nevoie", potrivit declaratiilor lui Slash de pe Twitter.

Cei doi s-au casatorit in octombrie 2001 si au impreuna doi baieti. Este cea de-a doua casatorie pentru Slash.

In perioada in care s-a nascut cel de-al doilea fiu, Slash a declarat intr-un interviu ca statutul de familist l-a ajutat sa se aseze la casa lui. "Nu am fost niciodata un tip convins sa raman singur pentru totdeauna si sa nu fac niciodata copii. Nu mi-am facut niciodata planuri in acest sens, asa ca atunci cand s-a intamplat a fost momentul perfect in viata mea. Daca ar fi aparut cu o secunda mai devreme nu m-as fi putut descurca, deoarece eram prea 'in afara'. Apoi cand au venit copii, acest lucru m-a linistit mai presus de orice".

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook