Cronica Slayer - Christ Illusion

de Morrison

Cronica Slayer - Christ Illusion

Nu trebuie sa fii enciclopedie de thrash ca sa-ti dai seama de la prima ascultare a acestui album ca e Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion. Nu trebuie sa fii enciclopedie de thrash nici ca sa'ti dai seama, de la aceeasi prima ascultare a acestui album, ca e foarte slab. Recenzia mea va fi impartita in 2: o parte pentru fanii Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion, o parte pentru restul ascultatorilor. Partea I: Pentru fanii Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion: E Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion. Go buy it!. Partea II: Pentru ascultatorii de thrash, care recunosc ca Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion au scos niste albume foarte bune acum >16 ani.

Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion
Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion

Nu este un album oribil, dar nici unul bun. Este cea mai buna performanta inregistrata de la Seasons In The Abyss, desi nu inseamna mare lucru asta. Prima mea reactie a fost ceva de genu' : "Au stat pe bara 5 ani si asta'i tot ce'au reusit sa scoata?". Sa fim seriosi, intr'o perioada de 5 ani acesti 4 oameni au scos 3 albume apreciate de toti ascultatorii ca fiind "bench marks for metal history" si acum asta?

Este Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion. Acelasi Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion al ultimilor 16 ani cu o atingere de old-school, gasita in solourile atonale impartite frateste intre Jeff si K.K si in structura pieselor. Ar mai fi coperta, dar ii las pe colegii de la un alt site mare, fani ai metalelor, sa recenzeze coperti.

Cu ceva indulgenta, pot sa'i apreciez si partitura lui Lombardo. Atat. In rest, mai avem niste riff'uri obosite, un bass care se aude bine, dar degeaba, neaducand nimic in plus partiturii. Versurile sunt de factura clasica Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion, tradand geniul literar de copil aflat la pubertate al lui Kerry King, care par si mai ciudate, avand in vedere ca sunt cantate de un crestin autodeclarat. Unii ar spune ca, astfel, Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion se intorc la radacini si raman "trv".

Eu, desi le respect parerea, consider ca trupa a ramas fara resurse. Sa fim seriosi, daca ar continua in ritmul asta, urmatorul album ar iesi prin 2011.

Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion
Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion

Asta e parerea mea, capatata pe la a 3-a sau a 4-a ascultare (intarita de atunci, in momentul scrierii acestui review, aflandu'ma cam la a 20-a) a acestui album incredibil de mediocru.

Nota pe care ar trebui sa o primeasca acest album ar fi fost ceva intre 7 si 8, pentru ca, trebuie sa recunosc, suna decent si se pot gasi piese bune (Confearacy, Fleshstorm). Pentru ca pe coperta scrie Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion si pentru ca oamenii care l'au facut au fost in stare sa scoata materiale de multe ori mai bune, ii dau o nota intre 5 si 6. Daca esti fan Cronica Cronica Slayer - Christ Illusion - Christ Illusion, nota pe care o sa i'o dai va fi intr 8 si 9 poate chiar 10.

SLAYER

www.slayer.net
www.myspace.com/slayer

Ozzy
Nota: 9/10

Tracklist:

1. Flesh Storm
2. Catalyst
3. Eyes of the Insane
4. Jihad
5. Skeleton Christ
6. Consfearacy
7. Black Serenade
8. Catatonic
9. Cult
10. SupremistDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook