Dave Lombardo vs Charlie Benante la Metal Masters 4 (video)

de Alex Warheart

Dave Lombardo vs Charlie Benante la Metal Masters 4  (video)


Dupa cum bine stiti, trei dintre cele mai mari companii pentru muzicieni/public si-au dat din nou intalnire in cadrul seriei Metal Masters. In parteneriat cu Gutiar Center, Metal Masters 4 a avut loc in data de 7 septembrie la Gramercy Theater din New York.


Zilele trecute v-am prezentat intreaga filmare a concertului, iar acum ne-am gandit ca v-ar face placere sa urmariti show-ul facut de catre Dave Lombardo si Charlie Benante intr-un drum battle.


O filmare este disponibila mai jos.


In cele din urma, pe scena au urcat Philip Anselmo (DOWN, ex-PANTERA), Kerry King (SLAYER), Dave Lombardo (SLAYER), Scott Ian (ANTHRAX), Charlie Benante (ANTHRAX), Frank Bello (ANTHRAX), Billy Sheehan (MR. BIG, DAVID LEE ROTH) si Gary Holt (EXODUS, SLAYER).


Setlist-ul concertului a inlus:


"Room For One More" (w/ Frank Bello on lead vocals) (ANTHRAX)
"Mouth For War" (PANTERA)
"Five Minutes Alone" (PANTERA)
"A New Level" (PANTERA)
"Chemical Warfare" (SLAYER)
"War Ensemble" (SLAYER)
"g*****n Electric" (PANTERA)
"Sergeant D & The S.O.D." (STORMTROOPERS OF DEATH)
"Kill Yourself" (STORMTROOPERS OF DEATH)
"Angel Of Death" (SLAYER)
"Strike Of The Beast" (EXODUS)
"Raining Blood" (SLAYER)
"f*****g Hostile" (PANTERA)


"Motivul pentru care inca particip la Metal Masters este din cauza lui Phil, vreau sa-l vad pe scena pentru ca stiu ca publicul il vrea acolo. Este foarte bun in ce face si sunt unul din putinii oameni pe care ii respecta indeajuns de mult incat sa-mi urmeze sfatul. E pacat, cine n-ar vrea sa auda piese Pantera cantate de Phil?" declara Kerry King.
Video streaming by UstreamDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook