Kerry King: Nu credeam ca Slayer va ajunge sa cante 30 de ani

de Buvnitz

Kerry King: Nu credeam ca Slayer va ajunge sa cante 30 de ani


Editia indiana a revistei Rolling Stone a realizat un interviu cu Kerry King, chitaristul formatiei Slayer. Cateva fragmente din conversatie pot fi citite mai jos.

'Cred ca am fost norocosi. Primul nostru album a iesit ca eu si Jeff (Hanneman) aveam 19 ani. Dave avea 18 ani. Cred ca Tom (Araya) era cel mai 'batran', avea 22 de ani. Am avut norocul de a fi descoperiti inca din primele luni ale trupei. Nu-mi imaginam vreodata ca vom ajunge sa cantam timp de 30 de ani.

'The Big Four, trupe care au inceput aproape in acelasi an...e amuzant, no nu vorbim cu cei din Metallica. Nu pentru ca avem probleme personale ci pentru ca umblam in alte cercuri. Cand ei sunt in turneu noi suntem acasa. Cand noi suntem in turneu ei sunt acasa. Cred ca am fost de 5 ori pe acelasi afis de festival cu Metallica...in 25 de ani. Intreaga idee cu Big Four a fost de a aduna aceste trupe. A fost o experienta memorabila.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook