Slayer il recruteaza pe chitaristul Exodus, Gary Holt, pentru urmatorul turneu

de ShiverMeSideways

Slayer il recruteaza pe chitaristul Exodus, Gary Holt, pentru urmatorul turneu


Slayer l-au recrutat pe veteranul thrash Gary Holt (EXODUS) pentru a umple locul lasat liber de shredder-ul de serviciu, Jeff Hanneman, care momentan se recupereaza dupa operatie. Trupa va canta cinci zile in cadrul festivalului australian Soundwave Festival, care va incepe pe 26 februarie.

Hanneman a suferit o operatie de urgenta la mana sa dreapta la sfarsitul lunii trecute dupa ce a contractat o infectie serioasa, cauzata probabil de o muscatura de paianjen. Acum isi reface fortele acasa si se pare ca se va vindeca complet, iar apoi va reveni la Slayer.

In timp ce doctorii lui nu au fost in stare sa indentifice originea infectiei, l-au diagnosticat cu un tip de necroza, care este o infectie cauzata de bacterie ce poate distruge pielea, grasimea, cat si tesutul ce acopera muschii.

"Jeff este fratele nostru, cu totii suntem prieteni si colegi de trupa de aproape 30 de ani," a declarat Tom Araya, "asa ca tot ceea ce vrem este se vindece complet cat mai repede."

"Dupa tot ce s-a intamplat anul trecut," a adaugat Kerry King, "am fost cu toii de acord ca pur si simplu nu ne putem dezamagi fanii iarasi," referindu-se la problemele severe cu spatele si gatul lui Araya ce au dus la operatia sa din ianuarie 2010, ce a dus, din pacate, la amanarea sau anularea de numeroase concerte din 2009 si 2010. "Jeff este total de acord cu aceasta decizie, asa ca vom pleca in turneu cum am stabilit. In acest moment, nu putem spune cu exactitate cand va reveni, dar se va intoarce cat de repede cu putinta. Si de-abia asteptam ca Jeff sa se faca bine si sa-si miste fundul inapoi in turneu."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook