Tom Araya are din nou probleme medicale

de Buvnitz

Tom Araya are din nou probleme medicale

Concertul Slayer programat pentru seara de 8 iunie in Bonchum, Germania a fost anulat din pricina unei 'probleme vocale acute' suferite de Tom Araya. Nu se stie daca turneul european va fi afectat din pricina acestei probleme.

Un purtator de cuvant pentru Sweden Rock Festival a informat ca recitalul Slayer din aceasta seara va decurge conform planului.

Nu este prima data in ultimul an cand Slayer anuleaza concerte din pricina problemelor medicale suferite de Araya. In urma unei operatii pe coloana vertebrala, trupa a fost nevoita sa anuleze atat concertele din Europa cat si cele de pe continentul american.

Slayer au dat startul turneului european in data de 26 mai.

Potrivit Metal Hammer, concertul pe care Slayer l-a sustinut in seara de 3 iunie in Londra, Anglia a fost oprit dupa 25 de minute in urma unui grav incident suferit de unul din fanii trupei.

Fanul a fost transportat de urgenta la spital pe targa dupa ce ambulanta a ajuns la jumatate de ora dupa efectuarea apelului de urgenta, in ciuda faptului ca in fata locatiei se aflau si fortele de politie.

Nu se stie inca care este cauza oficiala a incidentului.

Slayer vor concerta la Bucuresti cu ocazia primei editii a festivalului Sonisphere Romania ce va avea loc in perioada 25-27 la Romexpo.

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici

Castiga 2 abonamente la Tuborg Green Fest powered by SonisphereDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook