Slipknot - Mate. Feed. Kill. Repeat

Mate. Feed. Kill. Repeat

Aparut in: 1996-10-31

Label: Independent

  • Rate

03. Do Nothing/ Bitchslap
06. Confessions
Dogfish Rising versuri
02. Gently versuri
08. Killers Are Quiet versuri
04. Only One versuri
01. Slipknot versuri
07. Some Feel versuri
05. Tattered and Torn versuri
ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook