Corey Taylor: Scott Weiland este un lenes mizerabil

de lust blood

Corey Taylor: Scott Weiland este un lenes mizerabil


Corey Taylor ( Slipknot, Stone Sour) a spus intr-un interviu recent ca Scott Weiland ( Stone Temple Pilots, ex.Velvet Revolver) este "un lenes mizerabil".

Declaratia a venit in urma deciziei lui Weiland de a inregistra un album de colinde in timp ce a dat la o parte orice alt proiect spunand ca este bolnav.

Corey a spus: "Exista prea multi nenorociti care incearca sa faca bani mai de graba decat sa faca ceva de calitate. Nu vor sa-si puna capetele la contributie pentru ceva bun. Nu acuz pe toata lumea, dar sunt multi cretini care fac asta. Conteaza numai banii pentru ei. Sa va dau un exemplu.

Il stiti pe Scott Weiland? Stiati ca a lansat un album de colinde? Am vazut un clip...canta cu o figura serioasa, cu parul pe spate si are pe el un nenorocit de parpalac.

Ma uitam cu durere la el si nu intelegeam de ce face asta. Este un solist foarte bun. Dar este foarte lenes! Prefera sa nu faca nimic si sa castige bani."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook