Slipknot au primit discul de aur in Germania

de cristina_n

Slipknot au primit discul de aur in Germania

Formatia Slipknot a primit discul de aur in Germania, pentru vanzarile inregistrate de All Hope Is Gone, cel mai recent album al trupei.

Albumul s-a vandut in peste 100.000 de exemplare in Germania.

Discul le-a fost inmanat componentilor Slipknot inainte de concertul pe care l-au sustinut la Rock Am Ring festival, in Nurburgring, pe 6 iunie.

Nu cu mult timp in urma, componentii Slipknot au fost invitatii unei emisiuni TV in care au vorbit despre cele mai neobisnuite autografe pe care le-au acordat fanilor de-a lungul timpului.

"In urma cu ceva timp, dupa un concert, a venit la noi un pusti care ne-a cerut sa ii dam autografele chiar pe fata. Ne-am conformat, desi ni s-a parut putin cam ciudat. Dupa cateva zile, pustiul a venit din nou dupa concert si ne-a aratat ca isi tatuase semnaturile, in locul in care le dadusem noi, pentru a le avea intotdeuna cu el. I-am spus ca tocmai si-a injumatatit sansele de a obtine un job cand va mai creste, dar nu parea sa-i pese", spun membrii Slipknot.

O alta situatie neobisnuita s-a petrecut atunci cand un fan, prezent la o sesiune de autografe, si-a dat jos pantalonii si a cerut un autograf...in fund.

"A fost chiar nasol. Am crezut initial ca vrea sa il semnam pe fese, dar el vroia chiar in fund. Noi am incercat, dar a fost cu neputinta. Probabil era gay", spun amuzati membrii Slipknot.
Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook