Slipknot au primit discul de aur in Germania

de cristina_n

Slipknot au primit discul de aur in Germania

Formatia Slipknot a primit discul de aur in Germania, pentru vanzarile inregistrate de All Hope Is Gone, cel mai recent album al trupei.

Albumul s-a vandut in peste 100.000 de exemplare in Germania.

Discul le-a fost inmanat componentilor Slipknot inainte de concertul pe care l-au sustinut la Rock Am Ring festival, in Nurburgring, pe 6 iunie.

Nu cu mult timp in urma, componentii Slipknot au fost invitatii unei emisiuni TV in care au vorbit despre cele mai neobisnuite autografe pe care le-au acordat fanilor de-a lungul timpului.

"In urma cu ceva timp, dupa un concert, a venit la noi un pusti care ne-a cerut sa ii dam autografele chiar pe fata. Ne-am conformat, desi ni s-a parut putin cam ciudat. Dupa cateva zile, pustiul a venit din nou dupa concert si ne-a aratat ca isi tatuase semnaturile, in locul in care le dadusem noi, pentru a le avea intotdeuna cu el. I-am spus ca tocmai si-a injumatatit sansele de a obtine un job cand va mai creste, dar nu parea sa-i pese", spun membrii Slipknot.

O alta situatie neobisnuita s-a petrecut atunci cand un fan, prezent la o sesiune de autografe, si-a dat jos pantalonii si a cerut un autograf...in fund.

"A fost chiar nasol. Am crezut initial ca vrea sa il semnam pe fese, dar el vroia chiar in fund. Noi am incercat, dar a fost cu neputinta. Probabil era gay", spun amuzati membrii Slipknot.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook