Slipknot cred ca muzica Metallica si AC DC este superficiala

de cristina_n

Slipknot cred ca muzica Metallica si AC DC este superficiala

Corey Taylor, solistul formatiei Slipknot, a acordat un amplu interviu publicatiei Toronto Sun, in care a vorbit despre succesul trupei, despre cat de greu este pentru o trupa metal sa se mentina in top, si a comparat muzica Slipknot cu cea a unor nume mari precum Metallica si ACDC.

"Cred ca multi fani metal ne prefera pe noi in locul celor de la Metallica sau AC DC pentru ca muzica noastra este mai profunda, mai adevarata, are mai mult sentiment. Astazi este usor sa intri in studio, sa pornesti AutoTuning si in scurt timp daca ai bani, ai si un album. Eu nu ma pot urca pe scena si sa imi mint fanii. Asa mor cele mai multe formatii metal", spune solistul Slipknot.

Corey Taylor recunoaste ca activitatea alaturi de Slipknot este epuizanta:

"In fieacre seara port un adevarat razboi, parca as fi in transee. Am 35 de ani, dar ma simt de 50. In urma cu cativa ani dadeam gata o sticla de Jack si apoi urcam pe scena. Astazi, trebuie sa fiu atent si la ce mananc, pentru a fi in forma pe scena. Dar fanii nostri merita toate sacrificiile astea", spune el.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook