Slipknot: Figurina Paul Gray "All Hope Is Gone" (video)

de Chaos Lore

Slipknot: Figurina Paul Gray


S7figures au facut o figurina noua si imbunatatita a regretatului basist Paul Gray de la Slipknot, iar o filmare cu noul produs este disponibila mai jos.

"Aceasta figurina handmade Paul Gray Slipknot 'All Hope Is Gone' este foarte reusita. Este inalta de 26 cm, facuta din materiale diferite. Basul este facut din lemn adevarat si are coarde reale de chitara. Modelul porneste de la faimosul costum din sedinta foto din 2008. Detaliile sunt incredibile! Partea cea mai buna este ca arata mult mult mai bine in realitate, dar si filmarile si pozele sutnt tari!", scrie pe fan site-ul Slipknot care a venit cu initiativa, OpiumOfThePeople.net.

"Nu eram sigur cum va arata aceasta figurina in costumul portocaliu, pentruc ca Slipknot nu au cantat niciodata in aceste costume in turneul 'All Hoipe Is Gone', dar cand am vazut-o mi-am dat seama ca e foarte tare!", spun fanii pe site.

Gray a fost gasit decedat in camera sa de hotel din Des Moines, inconjurat de medicamente. S-a stabilit ca motivul mortii a fost supradoza accidentala de morfina si fentanil, iar autopsia a aratat ca artistul avea o afectiune grava a inimii.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook