Slipknot: "Refuzam ideea unui deadline pentru noul album. Este mult prea important."

de Ana-Maria Gavrila

Slipknot:


Solistul Corey Taylor a discutat intr-un interviu acordat recent celor de la Loudwire.com despre noul album Slipknot, subliniind ca trupa va acorda materialului atat timp cat va fi necesar pana la productia si lansarea lui.

Membrii Slipknot planuiesc sa inceapa in 2014 lucrul la un nou album: "Suntem pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste compunerea unor piese demo, sa vedem apoi ce se intampla - dar nu avem niciun program." a adaugat Taylor. "Nu exista un program, nu exista niciun dealdline. Refuzam sa avem un deadline, nu pentru albumul acesta."

"Este mult prea important si esential pentru cariera noastra si nu vom lansa nimic pana nu vom fi gata. Momentan singurul plan este sa steptam sa vedem ce se intampla la anul."

Corey Taylor a vorbit de asemenea despre albumul conceptual lansat mpreuna cu Stone Sour - "House of Gold & Bones" - "Am facut un pariu important si s-a dovedit a fi decizia corecta."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook