Slipknot s-a intors cu un nou single numit The Dying Song (Time To Sing)"

de Cristi Nedelcu

Slipknot s-a intors cu un nou single numit The Dying Song (Time To Sing)


Dupa ceea ce pare o eternitate de asteptare, Slipknot s-a intors cu un nou single numit „The Dying Song (Time To Sing)” si un nou album numit The End, So Far, care urmeaza sa fie lansat pe 30 septembrie. Single-ul are un vibe deosebit, tulburator si foarte puternic, astfel cum ne-au obisnuit deja baietii de la Slipknot.

Videoclipul este regizat de percutionistul Slipknot, M. Shawn Crahan, a carui energie maniacala se potriveste cu ritmul energetic al piesei. Cat despre melodia in sine, exista cu siguranta o atmosfera „Chapeltown Rag” – are acea forta recognoscibila, niste riff-uri solide si, desigur, un refren Slipknot urias si foarte catchy.

Slipknot este o formatie americana de heavy metal/nu metal, care pana in prezent a reusit sa vanda peste 30 milioane de albume in intreaga lume. Astazi aveti ocazia sa ii vedeti pe gigantii nu-metal live in Bucuresti, la Romexpo!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: