Slipknot si Marilyn Manson sunt la cutite cu postul TV CBS

de Andreea Gherfi

Slipknot si Marilyn Manson sunt la cutite cu postul TV CBS


Tentativa CBS de deformare a lucrurilor care s-au intamplat sambata la First Niagara Pavilion, i-a infuriat foarte tare pe membrii formatiei Slipknot si pe cantaretul Marilyn Manson. Acestia isi indeamna fanii sa nu creada nimic din ce vor citi in presa pentru ca lucrurile stau cu totul altfel.

Ce s-a intamplat de fapt?

In timpul concertului Marilyn Manson, natura si-a spus cuvantul asa cum a putut ea bine, adica si-a "exprimat" opinia printr-o serie de fulgere si tunete care l-au facut pana si pe Manson sa se departeze de microfon. Undeva pe la a 5-a piesa a cantaretului curentul electric a fost intrerupt de tot, iar acesta a fost nevoit sa anunte cu un megafon ca evenimentul a fost anulat. Slipknot nici macar nu au mai urcat pe scena.

Problema? Titlul "A thunderstorm turned fans violent Saturday night at the First Niagara Pavilion."

Supararea artistilor a generat din modul in care CBS au interpretat intamplarea. Renumitul post TV a impachetat nefericitul eveniment intr-un haos, transformand publicul intr-o hoarda de oameni violenti care s-au manifestat in diverse feluri neortodoxe.

Ce s-a intamplat de fapt?

Nimic. Concertul a fost anulat, iar oamenii s-au suparat, asa cum era si normal, dar s-au indreptat cuminti catre zona de acces si au plecat acasa, insa nu inainte de a se distra de minune, intr-un mod cat se poate de inocent, pe niste tobogane de namol.

Si-a mai iesit si curcubeul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: