Slipknot vor compune piese noi in 2014

de Buvnitz

Slipknot vor compune piese noi in 2014


Se pare ca Slipknot sunt in sfarsit pregatiti pentru a intra in studio. Intervievat la festivalul Roskilde din Danemarca, solistul Corey Taylor a declarat:

'Am discutat despre asta, anul viitor ne intoarcem in studio pentru a compune muzica. Fiecare are cateva demouri gata, per total avem patru cinci piese in faza de lucru. Joey (Jordison, tobe) are foarte mult material, la fel si Clown. Jim (Root) a lucrat si el la cateva idei, Mick (Thomson, chitara)...vreau sa spun ca fiecare are in cap un plan anume.'

Slipknot nu a mai inregistrat nimic de la lansarea lui All Hope Is Gone.

In timp ce activitatea formatiei ramane una sporadica, tobosarul Joey Jordison si-a lansat un nou proiect intitulat Scar The Martyr. Albumul de debut va fi lansat in toamna insa un titlu oficial nu a fost inca confirmat.

In afara de partea de tobe, Jordison a inregistrat partile de chitara si bas. Alaturi de el activeaza solistul Henry Derek, claparul Chris Vrenna (care a fost tobosar pentru Nine Inch Nails) si Jed Simon, fostul chitarist Strapping Young Lad.

Jordison descrie proiectul drept un amestec muzical intre industrial, metal si post-punk.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook