Urmariti Slipknot de la Maida Vale

de Cristi Nedelcu

Urmariti Slipknot de la Maida Vale


Slipknot au inregistrat o sesiune de videoclipuri la locatia Maida Vale din Londra.

Clipurile au fost filmat de BBC pe 26 ianuarie, unde 120 de fani au asistat la un set de 6 melodii format din "Unsainted", "Psychosocial", "The Devil In I", "Duality", "Disasterpiece" si "Wait And Bleed", si le puteti urmari mai jos.

Reprezentatia a fost difuzata pe 9 februarie in emisiunea "Rock Show", de pe BBC Radio 1.

Slipknot sunt in turneu cu cel mai recent album al lor "We Are Not Your Kind".

De la lansare, discul a avut un impact la nivel mondial cu debutul in Marea Britanie, Mexic, Australia, Canada, Japonia, Irlanda, Belgia, Portugalia si Finlanda, Germania, Franta, Norvegia, Italia, Austria , Suedia, Elvetia, Olanda, Polonia, Spania si Noua Zeelanda, fiind astfel pe primele pozitii in topul Bilboard 200.

Pe Slipknot ii puteti vedea pe 27 iulie la Romexpo in cadrul festivalului Metalhead Meeting.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook