VENDED lanseaza un nou single: Ded To Me!

de Cristi Nedelcu

VENDED lanseaza un nou single: Ded To Me!


Vended pleaca in turneu pe 20 iulie cu Slipknot si Jinjer, iar acum, inainte de plecare, au lansat noul lor single „Ded To Me”. Single-ul este un nu-metal furios si puternic, iar Griffin Taylor suna foarte asemanator cu tatal sau, Corey Taylor de la Slipknot.


Cand a fost intrebat despre single, Vended a raspuns pur si simplu: "This song is non forgiving and uncompromising, we're back and better than ever. This is a straight f**k you."

Vended este o trupa de metal infiintata in 2018 si formata inclusiv din doi membri, fii ai artistilor de la Slipknot: Simon Crahan (fiul lui Slipknot's Clown- tobe) si Griffin Taylor (fiul lui Slipknot's Corey Taylor- voce), Cole Espeland (chitara principala), Jeremiah Pugh (bas), Connor Grodzicki (chitara ritmica).

VENDED are un sunet unic care este inceputul unei noi ere si generatii. Acestia si-au lansat EP-ul de debut anul trecut, EP care contine piese originale si puternice.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: