Biografie SOLITUDE AETURNUS



SOLITUDE AETURNUS

Genuri muzicale:
Doom

Trupe similare:
My Dying Bride  Anathema  Amorphis  Paradise Lost  Gothic  Heaven And Hell  Lake Of Tears

Trupa americana de doom metal Solitude Aeturnus s-a infiintat in anul 1987 in Arlington, Texas. Numele initial al formatiei a fost Solitude.
In 1990, isi schimba numele in Solitude Aeturnus.
Dupa primele doua demo-uri intitulate Justice for All (de remarcat ca acesta este lansat cu cateva luni inaintea albumului Metallica cu acelasi nume) si Demo 89, solistul Kris Gabehardt decide ca nu poate concilia convingerile sale personale cu prezenta intr-o trupa heavy metal, si paraseste Solitude Aeturnus, fiind inlocuit de Robert Lowe.
Primele aparitii live in Statele Unite nedumeresc publicul, care nu stie ce impresie sa aiba despre o formatie care canta in stilul heavy metal, totusi mai lent si cu mai multa melodicitate.
Ultimul material Solitude Aeturnus, intitulat Alone, a fost lansat in 2006 la Massacre Records.

Stil: doom metal

Componenta:
John Perez - chitara
Robert Lowe - voce
Steve Moseley - chitara
James Martin - bass
Steve Nichols - baterie

Discografie:
Into the Depths of Sorrow (1991)
Beyond the Crimson Horizon (1992)
Through the Darkest Hour (1994)
Downfall (1996)
Adagio (1998)
Alone (2006)
SOLITUDE AETURNUS
www.eternalsolitude.com
www.myspace.com/solitudeeternal


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook