Programul pe zile pentru Sonisphere Romania. Pret promotional pentru bilete

de Buvnitz

Programul pe zile pentru Sonisphere Romania. Pret promotional pentru bilete

Dupa multe zile de asteptare putem dezvalui in sfarsit programul oficial pentru Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festivals, ce va avea loc in perioada 25-27 iunie la Romexpo, Bucuresti


Vineri, 25 iunie

15: 15 – 16:00: Orphaned Land

16:30 – 17.15 : Paradise Lost

17:45 – 18:45 : Volbeat

19.15 – 20:15: Manowar

21.00 – 23.00 : AcceptSambata, 26 iunie

15.15 – 16.00: Vita de Vie

16.30 – 17.15: Anthrax

17.45 – 18.45 : Megadeth

19.15 – 20.15: Slayer

21.00 – 23.00: MetallicaDuminica, 27 iunie

15.30 – 16.15: Luna Amara

16.45 – 17.30 : Anathema

18.00 – 18.45: Stone Sour

19.15 – 20.15: Alice in Chains

21.15 – 22.50: Rammstein

METALHEAD.ro - Program pe zile SonisphereCel mai mare festival de rock organizat vreodata in Romania, "Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival" se imbogateste cu 4 nume noi. Dupa disparitia fulgeratoare dintre noi a lui Ronnie James Dio si dupa anularea aparitiei trupei Mastodon, organizatorii au bucuria sa va anunte completarea line-up-ului festivalului cu noi idoli ai iubitorilor de rock dur, trupe care si-au pus definitiv amprenta pe genurile din care fac parte si ale caror nume se aliniaza in galeria de aur a rock-ului mondial.

Astfel, trupele Accept, Paradise Lost si Orphaned Land vor urca pe scena vineri, 25 iunie, iar Anathema se va alatura trupelor din ultima zi a festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.

Special pentru festival, Tuborg a demarat inca din luna mai o promotie nationala, prin intermediul careia consumatorii berii pot castiga mii de bilete la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival si multa bere Tuborg.

Anathema, Accept si multi altii confirmati pentru Sonisphere Romania

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici

"La numai 3 saptamani de la debutul promotiei, peste 60.000 de mii de consumatori romani s-au inscris in concurs, atat prin intermediul sms-urilor, cat si online, pe www.tuborg.ro . Dintre acestia, aproape 1500 au castigat bilete si abonamente la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, iar un numar de 33.000 de persoane au obtinut reduceri de 10% la achizitionarea biletelor. Promotia continua si mai sunt in joc inca 1200 de bilete si abonamente.", a declarat Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania.

Pe durata promotiei, consumatorii Tuborg se pot inscrie in concurs prin SMS la numarul 1858 (tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) sau online, pe www.tuborg.ro , in baza codurilor alfanumerice inscrise pe eticheta de pe spatele sticlelor sau de sub inelul dozelor participante la promotie. Pentru consumatorii Tuborg activi in mediul online am pregatit o serie de aplicatii interactive pentru a demonstra ca respira rock. Concursurile pregatite pentru acestia le pot aduce o noua serie de premii in bere si bilete sau abonamente la cel mai mare eveniment rock al anului.

Pentru cei care nu vor reusi sa isi adjudece un premiu la promotia Tuborg, accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Incepand de maine, prin reteaua Eventim in exclusivitate in toate magazinele Vodafone se vor gasi abonamente la pretul de 296,8 si bilete pe zi la pret special.

ACCEPT este o trupa germana de heavy metal, infiintata la inceputul anilor 70, cu un rol important in dezvoltarea unor genuri rock ca "speed metal" si "teutonic trash metal". Succesul trupei a venit in 1983 odata cu lansarea albumului Balls To The Wall promovat de single-ul cu acelasi titlu. Trupa s-a destramat in 1997, dupa care s-a reunit pentru scurt timp in 2005 si apoi in 2009 avandu-l pe Mark Tonillo pe postul de frontman in locul fondatorului Udo Dirkschneider.

In noua formula au inregistrat un nou album pe care l-au lansat in luna mai a acestui an. Intitulat Blood Of The Nations, albumul este prima productie discografica originala a trupei dupa 14 ani de pauza.

De-a lungul carierei, trupa a vandut peste 30 milioane de albume.

ANATHEMA vine din celebrul Liverpool, oras care a dat rock-ului mondial multe nume care au intrat in istoria genului. Alaturi de nume ca Paradise Lost si My Dying Bride, Anathema a jucat un rol important in dezvoltarea sound-ului death/doom si gothic metal. Incepand cu albumul Etheric, trupa se distanteaza de curentul death/doom, optand pentru un sound mai melodic si anuntandu-si tranzitia catre un gen nou: atmospheric rock. Ultimul album al trupei - We're Here Because We're Here - a fost lansat la finalul lunii mai 2010. Anathema este o trupa care a vizitat Romania in mai multe randuri, toate concertele lor fiind foarte bine primite de catre public.

PARADISE LOST
si-a inceput cariera in 1988 la Halifax, in Anglia. Fiind la origini tot o trupa de death/doom metal, dupa o vreme au facut un viraj muzical catre gothic metal, fiind unii dintre pionierii genului. Inca de la infiintare au avut o mai mare popularitate in Europa decat in propria lor patrie, in Grecia si Germania fiind priviti ca artisti de mainstream rock. O trupa cu o componenta destul de stabila de-a lungul carierei, postul de tobosar fiind singurul traversat de mai multi instrumentisti (din martie 2009 postul este ocupat de Adrian Erlandsson).

ORPHANED LAND provine din Israel si a fost fondata in 1991. Grupul combina genurile progressive metal, death/doom cu influente traditionale evreiesti si arabe. Fiecare album are un concept legat de doua extreme: o intalnire intre este si vest, trecut si prezent, lumina si intuneric, Dumnezeu si Satan. Programati sa apara in festivalul Sonisphere de la Istanbul, au fost nevoiti sa se retraga intrucat compania de security a festivalului nu le-a putut garanta securitatea, dupa recentele probleme aparute intre Turcia si Israel.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook