Eclectic Party cu Sophisticated Lemons si Noblesse Oblige DJ Set in Control

de Chaos Lore

Eclectic Party cu Sophisticated Lemons si Noblesse Oblige DJ Set in Control


Joi, 25 noiembrie, ora 21.00 in CONTROL: Eclectic Party - Sophisticated Lemons live, Noblesse Oblige DJ Set.

Sophisticated Lemons live
Noblesse Oblige DJ set
Nek - warm-up and after-party, ESN Split and match party - Erasmus students party...

Ofertele serii:
Guiness Draught 0.5l la 10 lei
Johnny Walker Red Label si J&B 1 + 1 gratis

Sophisticated Lemons
www.facebook.com/sophisticatedlemons

Acum un an, trupa debuta in deschiderea unui concert sustinut de mai cunoscutii Omul cu Sobolani in clubul Control, Bucuresti. Doua luni mai tarziu, trupa castiga premiul publicului la concursul byron Rock Your Highschool. Primul lor single, On My Own, a debutat pe locul 1 in TopShow la Radio Guerrilla, stabilind un succes-record in istoricul emisiunii.

Trupa a terminat de curand prima sesiune de inregistrari in studio si promit un debut discografic incitant, cel putin pentru varsta lor (18ani) si pentru scena muzicala locala.

Sophisticated Lemons sunt Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass), Andrei Spike Popa (tobe).

Noblesse Oblige

Duo-ul localizat in prezent la Berlin s-a infiintat in Londra in 2004 ca un proiect al muzicianului si producatorului german Sebastian Lee Philipp si al frantuzoaicei Valerie Renay (acrtita/cantareata/compozitoare).

Albumul lor de debut Privilege Entails Responsibility (Londra, 2006) este deja considerat un clasic al scenei electro underground, iar primul lor single b***h and Daddy (Don’t touch me there) a cucerit cluburile indie europene imediat dupa aparitie.

Dupa mutarea la Berlin din 2006, Noblesse Oblige lanseaza In Exile (2008) votat ca Record of the Week de numeroase reviste de muzica nemtesti si frantuzesti si castiga Steppenwolf Music Prize in Rusia.

Succesul lor fulminant este demonstrat de cele peste 300 de concerte live sustinute in diferite locatii din Europa si America de Sud, de la galerii de arta si cluburi de noapte pana la scenele unor festivaluri si a altor locatii faimoase. Concerteaza in turnee alaturi de The Dresden Dolls, IAMX, Lydia Lunch si multi altii.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: