Max Cavalera despre Sepultura

de Morrison

Max Cavalera despre Sepultura
Actualul solist al trupei Soulfly, Max Cavalera a fost intrebat intr-un interviu recent care este parerea sa despre o posibila impacare sau chiar colaborare cu fostii sai colegi de trupa de la Sepultura.

Cavalera nu exclude acesta posibilitate, mai mult, a declarat ca i-a trecut de multe ori prin cap in ultimul timp sa isi sune fostii colegi si sa-i surprinda atunci cand se asteapta mai putin. Asa am patit eu cu Igor, spune vocalul Soulfly, am primit un telefon la el dupa ce nu mai vorbisem timp de cativa ani.

Cavalera nu exclude nici o eventuala reuniune Sepultura in formula clasica, dar, asa cum spune el, "nu este un lucru care se va intampla prea curand". Proiectele lui Cavalera includ deocamdata un nou album alaturi de Soulfly precum si albumul de debut al proiectului nou infiintat cu Igor Cavalera, Inflikted, care mai nou si-a schimbat numele in The Cavalera Conspiracy.

The Cavalera Conspiracy va sustine primul concert de la infiintarea sa in cadrul festivalului D-Low Memorial, care va avea loc pe 31 august la Marquee Theatre in Tempe, Arizona.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: