Noul album al lui Max Cavalera

de Morrison

Noul album al lui Max Cavalera
Membrii noului proiect The Cavalera Conspiracy au facut recent dezvaluiri despre noul lor album.

Este pentru prima data in ultimii 12 ani cand Max si Igor Cavalera lucreaza impreuna, de la aparitia albumului Roots din 1995.

Un reprezentant al Roadrunner Records a facut recent o vizita in studioul in care cei doi frati inregistreaza albumul, si a declarat ca este convins ca de acolo va iesi un material extraordinar.

Actualul solist al trupei Soulfly, Max Cavalera a fost intrebat intr-un interviu recent care este parerea sa despre o posibila impacare sau chiar colaborare cu fostii sai colegi de trupa de la Sepultura.

Cavalera nu exclude acesta posibilitate, mai mult, a declarat ca i-a trecut de multe ori prin cap in ultimul timp sa isi sune fostii colegi si sa-i surprinda atunci cand se asteapta mai putin. Asa am patit eu cu Igor, spune vocalul Soulfly, am primit un telefon la el dupa ce nu mai vorbisem timp de cativa ani.

Cavalera nu exclude nici o eventuala reuniune Sepultura in formula clasica, dar, asa cum spune el, "nu este un lucru care se va intampla prea curand".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: