School of rock: Soulfly, Wolfmother si Job For A Cowboy

de Morrison

School of rock: Soulfly, Wolfmother si Job For A Cowboy

N-am mai scris de mult la School Of Rock. Din ce motive, nu stiu. Oricum n-a urlat nimeni ca de ce nu mai scriu si nu din cauza asta s-au tampit guvernantii si ne vor transforma in greci.

Ok, incep azi cu noul videoclip de la Soulfly, Rise of The Fallen. Soulfly suna din ce in ce mai mult ca (virgula) Cavalera Conspiracy si nu pot zice ca asta e un lucru rau dar Max canta din ce in ce mai putin la voce. O fi de la prafuri, de la pastile, de la alcool, de la tigari, de la nevasta? Nu stiu, oricum, Rise of the fallen e o piesa meserie pe care merita s-o ascultati. Se anunta interesanta directia trupei si asteptam si noul album Cavalera Conspiracy. Cica ar iesi anul asta.Michael Hutchence (INXS) a plecat sa traga un join cu Hendrix si candva AC/DC or sa se lase de muzica. Doua realitati dure. Ce leaga cele doua fraze? Australia. De ce v-am scris asta? Pentru ca urmatoarea recomandare vine de la o trupa absolut bestiala din tara cangurilor: Wolfmother. Daca va plac anii 70 cu a little twist de modernitate si daca va plac solourile construite cu cap atunci ascultati "Cosmic Egg" si piesa de mai jos. Wolfmother? Despre ei se va vorbi atunci cand primele doua fraze din paragraf vor deveni 100% adevar.Probabil cu gandul ca or avea bafta si la radiourile de mainstream... hm..n-am inceput bine. Cu gandul ca vor continua sa faca muzica buna pe care o fac de atatia ani dar probabil gandindu-se ca nu strica si ceva mai de corazon, Job For A Cowboy au dat tot ce-au avut mai bun in ei si au compus o melodie brutal de romantica. Cel putin ca linie melodica. Ca mesajul e acelasi cu care ne-am obisnuit. De pe cel mai recent al acestei trupe absolut geniale ascultam Ruination, piesa ce da si titlul albumului cu pricina. Daca nu va place, ascultati Behemoth :)))Atat pentru atazi.

Ne auzim cand ne-om auzi.

Pana atunci, nu uitati ca ... vine weekendul.

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook