Soulfly au terminat inregistrarile

de Morrison

Soulfly au terminat inregistrarile
Membrii trupei Soulfly au anuntat ca au terminat de inregistrat piesele pentru viitorul album. Dintre acestea, Soulfly au dezvaluit deja cateva titluri: Burndown, Enemy Ghost, Axis of Wrath, si Blood, Fire, War, Hate.

Albumul va contine in total 13 piese si va fi lansat la inceputul verii lui 2008 la Roadrunner Records.

Marc Rizzo, chitaristul trupei Soulfly si-a lansat anul trecut un album solo care a surprins fanii care ii cunosteau prestatiile impreuna cu celebra trupa. Albumul, intitulat Colossal Myopia, este in intregime instrumental si cuprinde genuri variind de la thrash metal pana la flamenco.

"Este ceea ce am vrut dintotdeauna sa fac. Am crescut cu chitara clasica, cu muzica instrumentala cum ar fi Joe Satriani si Steve Vai, chestii de genul asta. Asa ca atunci cand am avut timp si sansa oferita de Shrapnel Records sa fac un astfel de CD n-am stat pe ganduri si pur si simplu l-am facut" se confeseaza Rizzo intr-un interviu acordat celor de la Rock My Monkey. El mai spune ca pe CD-ul sau se regasesc influente Led Zeppelin, Metallica, Slayer, Megadeth, Sepultura, etc.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: