Soulfly in studio

de Morrison

Soulfly in studio
Soulfly au anuntat ca vor intra in studio saptamana viitoare pentru a incepe inregistrarile la cel de-al saselea album al formatiei. Albumul va fi inregistrat in Porch Studio din Florida, urmand a fi lansat la inceputul lui 2008 la Roadrunner Records.

Marc Rizzo, chitaristul trupei Soulfly si-a lansat anul trecut un album solo care a surprins fanii care ii cunosteau prestatiile impreuna cu celebra trupa. Albumul, intitulat Colossal Myopia, este in intregime instrumental si cuprinde genuri variind de la thrash metal pana la flamenco.

"Este ceea ce am vrut dintotdeauna sa fac. Am crescut cu chitara clasica, cu muzica instrumentala cum ar fi Joe Satriani si Steve Vai, chestii de genul asta. Asa ca atunci cand am avut timp si sansa oferita de Shrapnel Records sa fac un astfel de CD n-am stat pe ganduri si pur si simplu l-am facut" se confeseaza Rizzo intr-un interviu acordat celor de la Rock My Monkey. El mai spune ca pe CD-ul sau se regasesc influente Led Zeppelin, Metallica, Slayer, Megadeth, Sepultura, etc.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: