Spiritual Beggars - Kingmaker (piesa noua)

de Buvnitz

Spiritual Beggars - Kingmaker (piesa noua)


Kingmaker, o piesa noua semnata de Spiritual Beggars - grupul suedez in care activeaza chhitaristul Michael Amott si basistul Sharlee D'angelo - poate fi ascultata mai jos.

Piesa este extrasa de pe noul album intitulat Earth Blues, disponibil pe piata in data de 16 aprilie via InsideOut Music.

Tracklist-ul albumului este:

01. Wise As A Serpent
02. Turn The Tide
03. Sweet Magic Pain
04. Hello Sorrow
05. One Man's Curse
06. Dreamer
07. Too Old To Die Young
08. Kingmaker
09. Road To Madness
10. Dead End Town
11. Freedom Song
12. Legends Collapse


In ce priveste noul album, Amott declara: 'Am avut idea pentru grafica inca de cand eram copil si vedeam postere cu doi iubiti, o plaja si un apus - posterul tipic al anilor 70. Cred ca e vorba de o nostalgie..am vrut sa combin aceasta imagine cu spiritul Spiritual Beggars, un Earthly Blues.'

'Am inceput inregistrarile cu o sesiune de opt ile in studioul Fat Guitar din Suedia. Am avut onoarea de a lucrca cu Robert Ekholm, un individ ce stie exact cum trebuie sa sune o formatie live, o calitate rara in randul producatorilor din ziua de azi. Este un album brut, heavy si onest.'

Formatia va promova albumul printr-un turneu european programat in luna aprilie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook