Dan Helciug si Spitalul de Urgenta dau startul concertelor in Music Club

de Chaos Lore

Dan Helciug si Spitalul de Urgenta dau startul concertelor in Music Club


Dan Helciug si Spitalul de Urgenta va asteapta miercuri, 20 octombrie, de la ora 21 in Music Club, situat pe strada Baratiei, in spatele Magazinului Cocor. Artstul si trupa vor sustine un concert inedit, influentat de recentul proiect al lui Dan Helciug, CDul caritabil “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends, realizat pentru a sprijini Asociatia Inima Copiilor, la initiativa artistul si a CharityGift.ro.

La concertul de miercuri seara sunt asteptati toti cei care iubesc muzica live de calitate si care doresc sa descopere sau sa redecopere stilul dinamic al lui Dan Helciug si al trupei Spitalul de Urgenta. Toti cei prezenti se vor bucura de o seara extraordinara si vor putea asculta melodiile pline de viata ale artistului.

Pentru rezervari sau informatii despre spectacol puteti accesa siteul www.music-club.ro sau puteti apela la numarul de telefon 0720 887115.

Despre Dan Helciug

Artistul a cunoscut succesul in cadrul trupei “Spitalul de Urgenta”, pe care a creat-o in anul 2000. Dan Helciug a lansat impreuna cu trupa 6 albume, cel mai recent fiind “F.P.S”, un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale. CD-ul caritabil “Inimi pentru alte inimi” marcheaza o noua etapa pe traseul muzical al artistului, fiind primul sau proiect solo, independent de trupa mentionata. Site – ul oficial al artistului: www.danhelciug.ro

Despre Spitalul de Urgenta si “F.P.S.”


Trupa s-a nascut in 2000, tatal ei fiind Dan Helciug, careia ii apartin conceptul, muzica si textul. Orchestratia originala a muzicii trupei o asigura Victor Panfilov, mentor spiritual si este imbogatita de catre exceptionalul chitarist Emil Chican.

In “F.P.S.” Dan Helciug abordeaza cu curaj o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, cantand despre viata de student, politica, si de ce nu, despre fotbal. Piesele raman insa incarcate de umorul specific artistului, care nu iarta nici pe altii, insa in final nu se iarta nici pe sine insusi. Trupa se joaca cu piesele si stilurile precum un papusar cu marioneta sa, iar referintele culturale, muzicale si politice abunda. “F.P.S.” este asadar un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale.

Facebook
Twitter
Trilulilu
YouTube
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: