Remember Freddie Mercury in aceasta seara la Hard Rock Cafe

de Buvnitz

Remember Freddie Mercury in aceasta seara la Hard Rock Cafe

Trupa Spitalul de Urgenta va urca in aceasta seara la ora 21:00 pe scena din Hard Rock Cafe pentru un concert tribut in cinstea lui Freddie Mercury, vocalistul trupei Queen. De asemenea, trupa a decis prelungirea perioadei de inscriere a lucrarilor video in concursul piesei Mi se rupe de pe albumul F.P.S. pana pe 15 decembrie, pentru a permite tuturor doritorilor sa se inscrie.

In data de 26 noiembrie, Spitalul de Urgenta va participa la concertul tribut Freddie Mercury din Hard Rock Cafe, impreuna cu alti artisti de origine romana care au fost inpirati de artistul indian-britanic: Mandinga, Tropper, Cortez, Julie si Corul Acapella.

Toti cei care vor urca pe scena vor canta melodii semnate Freddie Mercury sau Queen. Programat la 2 zile dupa comemorarea a 18 ani de la moartea artistului si cu 4 zile inainte de Ziua Mondiala a luptei anti-HIV, evenimentul este o initiativa caritabila. Suma obtinuta din contravaloarea biletelor va fi donata unor cazuri concrete – 5 tineri seropozitivi, care au nevoie de un sprijin pentru a reusi sa-si duca educatia si talentul mai departe.

“Sunt foarte bucuros ca facem parte din acest eveniment. Nu numai ca am fost dintotdeauna fan Freddie Mercury, care a fost un artist desavarsit si un showman de exceptie, insa avem ocazia de a ajuta 5 tineri sa poata crea in continuare.” a declarat Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgenta.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: