Trupa Spitalul de Urgenta doneaza catre SMURD pe CharityGift.ro

de Morrison

Trupa Spitalul de Urgenta doneaza catre SMURD pe CharityGift.ro

Trupa Spitalul de Urgenta a lansat vineri 16 octombrie cel de-al saselea album, intitulat “F.P.S.”. Albumul costa 29.9 lei si poate fi cumparat de pe CharityGift.ro, unde contine o donatie de 5% catre Fundatia pentru SMURD.

Trupa Spitalul de Urgenta s-a alaturat recent sustinatorilor proiectului de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, fara adaosuri de pret. Initiativa a venit din partea frontmanului Dan Helciug, care a fost cucerit pe loc de proiect. Urmand modelului “Adopta un ONG” initiat de Gala Societatii Civile, Spitalul de Urgenta a ales sa sustina proiectul derulat cu ajutorul a peste 20 de voluntari din intreaga tara, prin promovarea acestuia in toate aparitiile trupei.

“Am ales sa donam prin CharityGift.ro pentru ca este cea mai usoara modalitate de a transforma un cadou intr-o fapta buna. Consider ca fiecare dintre noi trebuie sa sustina cauza in care crede, iar noi am ales sa sustinem SMURD.” spune Dan Helciug, reprezentantul Spitalului de Urgenta.

Noul album este produs de Real Sound & Visual si este distribuit de catre A&A Records.

Lista pieselor de pe albumul “F.P.S.”:
1. Campionii
2. La curba
3. Viata in doi
4. Luna in picioare
5. Hai pe ei
6. Lasa-ma sa beau
7. Omu’ e
8. Si maine e o zi
9. Mi se rupe
Bonus
10. Buna dimineata
11. Stay united!

Albumul “F.P.S.” poate fi achizionat aici.

Despre Spitalul de Urgenta si “F.P.S.”

Trupa s-a nascut in 2000, tatal ei fiind Dan Helciug, careia ii apartin conceptul, muzica si textul. Orchestratia originala a muzicii trupei o asigura Victor Panfilov, mentor spiritual si este imbogatita de catre exceptionalul chitarist Emil Chican. In “F.P.S.” Dan Helciug abordeaza cu curaj o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, cantand despre viata de student, politica, si de ce nu, despre fotbal. Piesele raman insa incarcate de umorul specific artistului, care nu iarta nici pe altii, insa in final nu se iarta nici pe sine insusi. Trupa se joaca cu piesele si stilurile precum un papusar cu marioneta sa, iar referintele culturale, muzicale si politice abunda. “F.P.S.” este asadar un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale.


Despre CharityGift.ro

Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin Banica, cunoscuta pentru implicarea sa extrem de activa in campaniile umanitare din ultimii 15 ani, de Rogalski Grigoriu Public Relations - pentru servicii de consultanta PR - si de Balms&Asociatii - care ofera servicii de consultanta juridica - Graffino si Hanson Online Brand Communication, care ofera servicii de webdesign si X3 Studios prin Proiect 1000, care ofera servicii de design pentru materialele de promovare. Recent proiectul CharityGift.ro a fost adoptat de trupele Sarmalele Reci, Spitalul de Urgenta si Byron.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook