Afla opinia formatiilor participante despre MR-SPU 2010

de Chaos Lore

Afla opinia formatiilor participante despre MR-SPU 2010


Dupa cum se stie deja, duminica, 24 octombrie 2010, s-a desfasurat finala concursului "Maximum Rock - Suport Pentru Underground"- editia 2010, la The Silver Church Club din Bucuresti, concurs la care s-au inscris pentru preselectie 57 de formatii din Romania, anunta MaximumRock.

Dupa recitalul fiecarei formatii am incercat sa le "smulgem" cateva cuvinte referitoare la finala acestui concurs.O galerie foto de la acest eveniment se poate accesa aici: Poze Maximum Rock - Suport Pentru Underground

Formatiile calificate in finala (in ordinea intrarii in concurs), care si-au disputat premiile in valoare de 15.000 lei, oferite de catre Guitar Shop, au fost:

Chemical Compound - Arad
Monarchy - Bucuresti
Stand Alone - Satu Mare
Stillborn - Bucuresti
Relative - Cluj Napoca
White Walls - Constanta
Skullp - Cluj

Trupa Searing Blaze din Brasov nu a mai ajuns la finala concursului din cauza unor probleme interne.

Mai jos puteti vedea atat notele obtinute in preselectia concursului, cat si notele (clasamentul) publicului si cel al juriului.

Poze Avatare Rock Hi5, Facebook, YM - PozeMH - Punctaj MR SPU 2010

Clasamentul final a fost alcatuit de public si juriu in proportie de 50 % - 50%. Mentionam ca in finala concursului notele au fost acordate de la 1 la 7 (1 cea mai mica si 7 cea mai mare), iar la egalitate s-a tinut cont de punctajul din preselectia concursului.

Marele premiu: Stillborn
Locul 2: Monarchy
Locul 3: White Walls

Eveniment organizat de Promusic Prod. & Events si Maximum Rock Magazin, cu sprijinul Guitar Shop, ODS Opticat Disc Solution si The Silver Church. Producatorul evenimentului: Nelu Brindusan.

Sursa: Maximum RockDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook