Stillborn au deschis concertul Vita De Vie in club Cage (poze)

de Chaos Lore

Stillborn au deschis concertul Vita De Vie in club Cage (poze)


Vineri, 22 octombrie, s-a deschis Cage Club in Bucuresti (str Nicolae Titulescu nr 171), avandu-i ca invitati pe Stillborn si Vita de Vie.

Accesul a fost permis publicului incepand cu ora 19 :00, iar la orele 20:15 trupa Stillborn urca pe scena in aplauzele publicului. Energia debordanta de care au dat dovada a determinat publicul sa-i ovationeze pe intreaga durata a concertului, care a inclus atat piese din repertoriul propriu, cat si coverurile unor melodii consacrate, ca "Wake me up when september ends" a celor de la Greenday sau "Open your eyes" apartinand trupei Guano Apes.

Vita de Vie
si-a facut aparitia o ora mai tarziu, dupa aproximativ 15 minute de scandari din partea publicului, deja incalzit de prestatia celor de la Stillborn. Dupa salutul calduros al lui Adi Despot ("Buna seara, mothersuckers!") auditoriul a explodat in aplauze. Cele 90 de minute destinate concertului au continut in mare parte hiturile formatiei, ca "Vinolamine", "Imi pasa", "Sunetul mai tare", "Basul si cu toba mare", "Varza" si "Liber".

Cage Club a gazduit, in seara de 22 octombrie, aproximativ 600 de invitati, iar dupa incheierea concertelor atmosfera a fost intretinuta de DJ Valkirya, care a mentinut prezenta petrecaretilor pana aproape de orele diminetii.

Puteti vedea o galerie foto de la concert aici: Poze Concert Stillborn in Cage Club Bucuresti.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook