Steve n' Seagulls cuceresc publicul prin coveruri bluegrass

de Alin Pildner

Steve n' Seagulls cuceresc publicul prin coveruri bluegrassTrupa finlandeza Steve n' Seagulls se bucura de un interes din ce in ce mai ridicat interpretand hituri clasice ale rock -ului, in maniera bluegrass.

Cu peste 30.000 de view-uri la numai cateva ore de la postare, coverul live a imnului metal „Holy Diver” al regretatului Ronnie James Dio, interpretat de Steve N' Seagulls, confirma succesul de care se bucura astfel de reorchestrari. Postarea precedenta a trupei finlandeze (de asemenea in varianta bluegrass, inregistrata live) a binecunoscutei piese "The Trooper" a celor de la Iron Maiden se apropie de 1.000.000 de vizualizari dupa mai putin de o luna de existenta online, iar cei cinci nu se opresc aici, concertele lor incluzand si alte hituri, precum "Thunderstruck" (AC/DC) sau "Over the hills and far away" (Nightwish).

Puteti urmari mai jos doua piese, invitandu-va sa va exprimati parerea vizavi de astfel de abordari ale unor piese clasice.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: