Sting lanseaza albumul 'The Bridge'

de Cristi Nedelcu

Sting lanseaza albumul 'The Bridge'


Sting a lansat albumul "The Bridge", care contine piese precum „Rushing Water” si “If It's Love”. Cel de-al 15-lea album de studio al lui Sting prezinta talentul sau prolific si divers in compozitie.

Pentru a explora albumul, fanii sunt invitati pe website-ul interactiv: http://thebridge.sting.com

Sting a interpretat live „Rushing Water” in cadrul The Late Show with Stephen Colbert, urmat de o interpretare speciala in seria de concerte de toamna a emisiunii Good Morning America.

Reprezentand diverse etape si stiluri de-a lungul carierei sale si inspirandu-se din genuri, inclusiv rock n' roll, jazz, muzica clasica si folk, albumul eclectic prezinta sunetul chintesential al lui Sting.

Albmul este scris si inregistrat de-a lungul ultimului an, in izolare, alaturi de un grup de muzicieni de incredere, care au inregistrat de la distanta: Dominic Miller (chitara), Josh Freese (tobe), Branford Marsalis (saxofon), ManuKatche (tobe), Martin Kierszenbaum (clape), Fred Renaudin (sintetizator) si vocalistii Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry si Laila Biali.

Toate melodiile de pe "The Bridge" sunt produse de Sting si Martin Kierszenbaum, cu exceptia „Loving You”, cantec produs de Sting, Maya Jane Coles si Martin Kierszenbaum.

"The Bridge" este disponibil pe CD, vinil, caseta muzicala si pe toate platformele digitale de streaming si descarcare.

Lista de piese

1. Rushing Water

2. If It’s Love

3. The Book of Numbers

4. Loving You

5. Harmony Road

6. For Her Love

7. The Hills on the Border

8. Captain Bateman

9. The Bells of St. Thomas

10. The Bridge

11. Waters of Tyne (Deluxe Edition Bonus Track)

12. Captain Bateman’s Basement (Deluxe Edition Bonus Track)

13. (Sittin’ On) The Dock of the Bay (Deluxe Bonus Track)

14. I Guess the Lord Must Be in New York City (Japan Bonus Track)

Cu sting ne vedem pe 15 martie 2022 in concert la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj Napoca.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: