10 la suta discount la Hotel Capitol pentru clientii iabilet.ro

de Morrison

10 la suta discount la Hotel Capitol pentru clientii iabilet.ro


Hotel Capitol, unul dintre hotelurile-emblema ale Bucurestiului si IaBilet.ro, prima platforma de ticketing online, vin cu o oferta care nu trebuie ratata.

La orice bilet achizionat de pe iaBilet.ro, cumparatorii beneficiaza de 10% discount la cazare in hotelul istoric de 3 stele, aflat pe Calea Victoriei. IaBilet.ro acopera o arie larga de evenimente: concerte, spectacole sau teatru organizate in cele mai la moda locatii din Capitala, de la Hard Rock Cafe la Sala Palatului la Beraria H sau Arenele Romane si ofera cele mai moderne servicii electronice de vanzare a biletelor. Discountul se obtine prin prezentarea biletului cumparat de pe iabilet.ro la receptia hotelului !

Hotel Capitol, situat pe Calea Victoriei, are o vedere extraordinara asupra Palatului Cercului Militar National, precum si asupra strazii Calea Victoriei, una dintre cele mai importante strazi bucurestene ce dateaza din anii 1600. Este utilat modern si pune la dispozitie camere single, double, double superior si camere tip apartament (toate dotate si utilate ultramodern). De asemenea, hotelul are un restaurant cu o capacitate de 80 de persoane, un loc ideal pentru mic dejun, pranz sau o cina eleganta si un salon in care se tin conferinte, receptii sau petreceri private.

Mai multe informatii despre Hotel Capitol pot fi gasite, accesand pagina de web: www.hotelcapitol.ro , sau pagina de facebook: www.facebook.com/hotelcapitolbucharest

iaBilet.ro este prima paltforma de ticketing electronic din Romania, care dupa doar doi de ani de la lansare a ajuns sa detina o cota de piata de aproape 30%. In ianuarie 2015, iaBilet a totalizat un numar de peste 10.000 de comenzi unice si 35.000 de bilete vandute, dintre care 90% in format electronic iar restul in cele peste 30 de puncte fizice de vanzare din toata tara. Sistemul de plata online este foarte facil: utilizatorii pot plati cu cardul banca, prin Paypal, sau pe factura la Vodafone (cu plata la sfarsitul lunii) dar si prin OP sau ramburs. De asemenea, iaBilet este primul serviciu de ticketing din Romania care ofera utilizatorilor sai si aplicatii de IOS si Android cu foarte multe facilitati valabile doar pentru utilizatori!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: