14 muzicieni bloggeri au cantat pentru Marian Teofan

de Buvnitz

14 muzicieni bloggeri au cantat pentru Marian Teofan


Miercuri, 13 aprilie, cu sprijinul lui Marius Matache si al lui Vlad Dulea, 14 bloggeri au cantat pe scena Alive Club, pentru a veni in sprijinul singurului copil din tara si printre putinii din lume care a supravietuit leucemiei congenitale. In urma evenimentului initiat de Serban Constantin (www.prinromania.eu) s-au strans donatii in valoare de 7600 lei. Un pas mic, dar vital pentru a oferi o sansa in plus la viata unui copil greu incercat la o varsta atat de frageda.

A. G. Weinberger, muzician de exceptie cu reputatie internationala, s-a alaturat concertului umanitar si a incantat publicul cu un recital de blues. Printre invitatii speciali s-a numarat i Alex Porro, cantare de muzica folk si solist vocal al Benetone Band.

Pe parcursul serii, au urcat pe scena nume cunoscute in online: Alex, Alexandra Tunaru, Alin Pandaru (Panduu), Anca Duma, Anca Onofrei, Andra Zaharia, Augustina Vasile, Cristian China Birta (Chinezu), Iosif, Maria Stefan, Mircea Mester, Raluca Covaci, Robert Antonescu si Toma Nicolau.

Cele doua saptamani de repetitii, piesele alese pe indelete si emotiile celor care au urcat pentru prima oara pe scena au fost rasplatite de aplauzele si entuziasmul publicului.

“Mi-ar fi placut foarte mult sa fiu prezent si sa le mulumesc personal pentru tot sprijinul si implicarea”, a spus parintele Vasile Grierosu, tatal lui Marian.

Ajuns in faza de stabilizare, Marian are nevoie de 140.000 euro pentru a beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, o procedura care nu poate avea loc decat in strainatate. Bebelusul a fost internat la terapie intensiva inca din prima luna de viata, pentru ca devenea din ce in ce mai palid si refuza sa manance. In urma analizelor, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica congenitala cu celule precursoare B, o forma extrem de rar intalnita (la 1 din 5 milioane de copii).

„Pentru noi, Marian este o minune de la Dumnezeu pentru ca, in mod normal, un bebelus nu supravietuieste mai mult de zece zile sedintelor de citostatice”, a completat parintele Vasile.

In cursa pentru viata, Marian are nevoie, in continuare, de sprijinul nostru. Pe 17 aprilie, de ziua lui, sa ii oferim cel mai frumos cadou: o sansa la viata!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook