20 Years of Korn @ "Alternative Hour"

de Cristi Nedelcu

20 Years of Korn @


Luni 24 august, fixeaza televizorul pe Music Channel, de la ora 22.00, daca nu vrei sa pierzi interviul cu James „Munky” Shaffer, chitaristul trupei KORN, cu care Hefe a stat de vorba cu ocazia primului concert sustinut la Bucuresti de renumita trupa americana de nu metal.

Doar la Alternative Hour vei afla ce a insemnat reintalnirea trupei cu publicul din Romania, dupa performance-ul din 2010 de la festivalul Peninsula (Targu Mures), dar si experienta turneului mondial `KORN 20`, care a readus in atentie albumul lor de debut, lansat acum 20 de ani.

www.korn.com

www.facebook.com/korn

Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii si culturii alternative, difuzat pe Music Channel, in fiecare luni la ora 22.00 si in reluare joi la ora 23.00.

Alternative Hour iti da intalnire saptamanal cu cele mai reprezentative nume ale vietii artistice nationale si internationale, te tine la curent cu evenimentele si cele mai updatate trenduri prin intermediul invitatilor intervievati si iti propune un playlist variat, un fusion intre curentele alternative consacrate si cele mai noi experimente ale underground-ului.

www.facebook.com/fanpagemusicchannel

www.1music.ro.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: