3 formatii noi in preselectia festivalului Maximum Rock Suport Pentru Underground

de cristina_n

3 formatii noi in preselectia festivalului Maximum Rock Suport Pentru Underground

Am primit la redactie urmatorul comunicat: Inca trei formatii s-au inscris la preselectia festivalului Maximum Rock - Suport Pentru Underground, un festival concurs unde marele premiu se ridica la suma de 10.000 ron, premiu oferit de Guitar Shop: Iopia, SpitFire si Tarantula. Asculta formatiile si comenteaza-le AICI.

Reamintim ca festivalul concurs „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” se va desfasura in Bucuresti, in data de 24 octombrie 2009, avand ca obiectiv promovarea formatiilor tinere ce canta 100% live, indiferent de stilul ROCK abordat!

Clasamentul final va fi alcatuit de catre juriu si votul publicului, in proportie de 50-50% Formatiile finaliste vor fi incluse pe o compilatie CD realizata cu ajutorul firmei ODS-Optical Disc Solution.

Acest concurs este deschis formatiilor tinere, care nu au mai mult de un album autoprodus sau scos la o casa de discuri. Formatiile ce doresc sa se inscrie in acest concurs trebuie sa trimita un e-mail la adresa promo@promusicprod.ro care sa contina: 2 piese audio (varianta mp3) si o poza de grup.

Data limita pentru inscriere este 15 septembrie 2009.
In perioada 20-30 septembrie, juriul va alege opt formatii pentru finala concursului ce se va desfasura in 24 octombrie, in Bucuresti, intr-o locatie ce se va anunta in cel mai scurt timp.

Informatii despre conditiile de participare si regulamentul concursului gasiti si la www.promusicprod.ro/mrfest.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: