3rd SECRET, trupa in care regasim artisti din SOUNDGARDEN, NIRVANA si PEARL JAM a lansat videoclipul piesei "Ditch"

de Cristi Nedelcu

3rd SECRET, trupa in care regasim artisti din SOUNDGARDEN, NIRVANA si PEARL JAM a lansat videoclipul piesei


3rd SECRET- trupa in care regasim artisti din SOUNDGARDEN, NIRVANA si PEARL JAM- a lansat videoclipul „Ditch”. Compozitia formatiei 3rd SECRET este alcatuita din chitaristul SOUNDGARDEN- Kim Thayil, basistul NIRVANA- Krist Novoselic, bateristul SOUNDGARDEN si PEARL JAM- Matt Cameron, chitaristul trupei hardcore D.C. VOID- Bubba Dupree (dar si a supergrupului de alt-metal HATER- alaturi de Cameron) si solistele Jennifer Johnson si Jilian Raye (colega lui Novoselic in GIANTS IN THE TREES).


Formatia a lansat recent un nou videoclip pentru piesa „Ditch”, o piesa care este preluata de pe al doilea album al trupei 3RD SECRET, „The 2nd 3rd Secret”, care a aparut vinerea trecuta (23 iunie).

Tracklist „The 2nd 3rd Secret”:

01. Reckless Room
02. Her Disease
03. State Of Mind
04. Climb Aboard
05. So Close
06. Queens
07. Ditch
08. Awaken Ye Sleeper
09. Gift From Above
10. Let It Burn

Novoselic a dat cateva indicii despre noul grup- 3RD SECRET- in februarie 2022, scriind intr-un tweet sters de atunci: "I am really busy trying to finish a record. In the middle of some hangups — looking for a mid-March release. But it's a secret, so don't tell anybody!"

„3rd Secret” a marcat prima colaborare pe un album intre Cameron si Thayil, dupa moartea in 2017 a cantaretului SOUNDGARDEN Chris Cornell.

Thayil si-a exprimat recent speranta ca se va reuni cu fostii sai colegi de trupa pentru un nou proiect. "I think the three of us have an interest in doing new things," a spus el despre Cameron si basistul SOUNDGARDEN, Ben Shepherd. "We certainly like working together."

Mai jos puteti asculta noua piesa a trupei 3rd SECRET.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: