747 in concert la Club Mojo din Bucuresti

de Buvnitz

747 in concert la Club Mojo din Bucuresti

OneDay Live Mojo Sessions va invita miercuri, 10 februarie, de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14) la o seara pop-punk, cu trupa 747 in concert.

747 este o trupa care a aparut in primavara anului 2007 la initiativa celor trei prieteni Andrei (chitara si backing vocals), Mircea (voce si bass) si Brebe (chitara). Primul lor concert a avut loc in vara 2007, in Clubul Basement din Bucuresti, in perioada cautarilor febrile de tobar potrivit stilului abordat de trupa (punk-rock, pop-punk). Tobarul conform, pe numele lui Sasa, s-a alaturat trupei in toamna aceluiasi an si astfel, 747 a purces la treaba.

Trupa a sustinut de atunci concerte in majoritatea cluburilor din Bucuresti si a participat si la cateva festivaluri importante din tara (Watumi si ArtBulevard Festival). A devenit rapid populara printre ascultatori muzicii underground din Bucurest, iar fiecare concert sustinut devine o seara in care toata lumea se simte bine, fie ca este pe scena sau nu.

In anul 2009 apare prima piesa inregistrata de 747 – “Parfum de Vedeta”, iar la inceputul anului 2010 trupa lanseaza melodiile “Best of You”, “7000 de metri”, “Trist” si “M.E.F”. In viitorul apropiat, "trupa avion" se pregateste pentru filmarea unui videoclip, iar luna septembrie a anului 2010 va aduce probabil si lansarea albumului de debut al formatiei.

Influente: Blink182, Sum41, No Use For a Name, Yellowcard, NOFX

www.myspace.com/band747
oneday.ro/upload/747

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical independent din Romania, un proiect independent si autofinantat de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat pana acum in doua directii: online, printr-un spatiu de upload (concept asemanator MySpace) unde sunt prezente astazi peste 70 de trupe romanesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, ajunsa anul acesta la a doua editie – o colectie de piese semnate de trupe nou-venite pe piata romaneasca, disponibila spre download gratuit pe site, si offline prin organizarea si promovarea de concerte live cu trupe autohtone si straine.

www.oneday.ro

Concertul incepe la ora 21. Biletele in valoare de 10 RON se achizitioneaza in seara evenimentului la intrarea in club Mojo (Gabroveni, 14).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: