Update: AC/DC nu va canta la Sonisphere in Romania ci separat. Rammstein va concerta la Sonisphere.

de Morrison

Update: AC/DC nu va canta la Sonisphere in Romania ci separat. Rammstein va concerta la Sonisphere.

Update 11 Martie 2010: Sonisphere 2010 - Rock The City - s-a anuntat oficial !

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici

Rammstein, Slayer, Manowar si multi altii la festivalul Sonisphere 2010 Romania. Acum e oficial !" href="../../../../stiri/Concerte_Metallica_Rammstein_Slayer_Manowar_si_multi_altii_la_festi-aid-82368-l-1">Metallica, Rammstein, Slayer, Manowar si multi altii la Sonisphere 2010


AC/DC nu vor canta in Romania in cadrul festivalului Sonisphere ci in cadrul uni concert separat care va avea loc in Bucuresti.

Mai multe detalii vor fi oferite saptamana viitoare de organizatorii de la D&D East Entertainment in cadrul unei conferinte de presa.

De dimineata va anuntat in premiera, OFICIAL, ca se confirma concertele Rammstein si AC/DC in Romania ba chiar sustineam ca AC/DC s-ar putea sa cante intr-un show separat si nu in cadrul Sonisphere. Ei bine, acum stim cu siguranta !

De asemenea nici trupa Rammstein nu va concerta in cadrul Sonisphere 2010, asa ca iar se adevereste presupunerea noastra de acum doua luni, cea mai buna data fiind luna martie (17 martie 2010). Ramane sa vedem exact ce si cum !

Avand in vedere ca D&D East Entertainment ne-au oferit pana acum show-uri de exceptie dintre care enumeram ZZ Top sau Limp Bizkit si ca urmeaza sa ne ofere Simple Minds (15 decembrie la Sala Polivalenta) si Eric Clapton, avem toata increderea ca atat show-urile Sonisphere 2010 in Romania cat si concertul cu AC/DC vor fi un succes si Romania isi va putea reveni dupa "bombele" din aprilie si din august.. stim cu totii care.

Hai Romania !

Morrison | METALHEAD.ro

Pentru a fi SIGURI ca aflati primii noutatile, inscrieti-va la Newsletterele Personalizate METALHEAD gratis AICI. Dureaza 1 minut ca sa stati informati zilnic !

Pe aceiasi tema, va recomandam:



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: