A murit unul dintre cei mai mari sunetisti ai muzicii rock

de Buvnitz

A murit unul dintre cei mai mari sunetisti ai muzicii rock

Gordon Paterson, un om foarte respectat in randul sunetistilor mondiali, a decedat luni, 28 setepmbrie. Dorinta sa a fost ca slujba sa aiba loc chiar in casa familiei.

Gordon a cunoscut succesul alaturi de trupele Judas Priest, Deep Purple sau RAINBOW.

Mick Hughes, sunetistul Metallica, a declarat: 'L-am cunoscut pe Gungi acum multi ani, intotdeauna am avut un respect pentru el. A inventat numeroase tehnici de mixaj pe care le folosesc si azi. Gungi a scos intreaga lume de sunet la lumina, fara el calitatea nu era la fel. A fost un prieten drag.'

La randul sau, Steve Vai a declarat: 'Prima data l-am cunoscut pe Gungi in timpul turneului alaturi de David Lee Roth. Era scotian si un om imens dar cu o inima si mai mare. A fost o onoare sa lucrez alaturi de el.

Noul album Steve Vai - Where The Wild Things Are poate fi cumparat prin precomanda pe METALHEAD Shop aici: www.metalhead.ro/stevevai la pretul special pentru Romania de doar 59.9 Lei !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: